Veel gestelde vragen

link

Hoelang duurt een Sessie ?
30 min / 45 minuten / 60 minuten / 90 minuten...ook verlengen eens je in de kamer beslist om nog niet te stoppen met die overheerlijke verwennerij........... kan per kwartier.

Kan ik een afspraak maken met een dame ?

Dat kan zeker, gelieve telefonisch te reserveren en de dame van uw keuze wordt dan voor jou vrij gehouden.
   
Waar vind ik jullie ?  

Adres: IJzerlaan 39-41, 2060 Antwerpen

03/233.62.97 of 0489 886 689

Wegbeschrijving: Vanuit Metropolis Antwerpen terug naar het centrum rijden, over de eerste brug. Links van u is de IJzerlaan, met op de hoek een garage. Doorrijden tot aan de verkeerslichten en dan schuin links afslaan op de parallelweg, onder de brug door en dan bent u er!

Bus: lijnen 28, 600, 601, 602, 605, 610, 620, 640, 650, 660, 670

Afstappen aan halte BREDASTRAAT.       

 Hoe gaat dat nou, als je de eerste keer langs komt ?
Je belt aan... de gastvrouw doet open...de meisjes stellen zich 1 voor 1 aan je voor...je maakt een keuze...dan vraagt de gastvrouw wat je wilt drinken...ze gaat weg...jij gaat douchen...de dame die je hebt uitgekozen komt even later naar de kamer...kleedt zich uit...en dan...dan begint het feest !!

Welke verwennerijen worden er gegeven?

Onze dames zijn gespecialiseerd in Body Slide  (waarbij het volledige lichaam wordt gebruikt om te masseren) en Tantra (intensieve en sensuele bewerking van uw volledige lichaam). Het is eigen aan een erotische beleving, dat u en de masseuse naakt zijn en worden afgesloten met een manueel hoogtepunt.


Mag ik de dames ook aanraken enz. ?

Aanrakingen en kusjes kunnen zeker, maar we verwachten dat u de dame respectvol behandelt en haar grenzen erkent. Eerst even vragen dus; vragen staat vrij!

Zijn vrouwen en koppels ook welkom bij jullie?

Sommige dames verwennen met veel plezier een dame; graag op voorhand een seintje dan kunnen we voor u een gepaste afspraak maken.


Ik ben een beetje verlegen, wat moet ik doen ?
Gewoon komen...de meiden helpen je er wel doorheen ! tel: 0032 3233 6297
  
Hoe gaat dat met hygiene ?
Elke kamer is ingericht met douche, het is verplicht om deze te gebruiken VOOR en na de Sessie. Ook de kamers worden zorgvuldig schoon gehouden.

Hoe gaat dat met de discretie ?
100 % discretie wordt gegarandeerd!
 
Komen er ook nieuwe meisjes bij ?
Zeer regelmatig komen er nieuwe DAMES in ons team. U kunt dit in het oog houden op het rooster op deze website, of u kan per telefoon of per mail informeren naar de aanwezige dames.
 
Kan ik ook bellen ?
 tel: 03 233 62 97

Doen jullie ook soft sm ?
Op speciaal verzoek doen sommige DAMES aan soft sm.
   
Kan ik ook een VIP-behandeling krijgen ?
Ja, het VIP-arrangement duurt lekker lang; een flesje champagne is inbegrepen